MobilTeknoloji & Haber

POCO F4 GT Artık Üretimde! İşte Özellikleri ve Fiyatı

Ünlü telefon şirketi Xiaomi`nin alt markalarından biri olan POCO, Uzun süre sonra üretime başladı. şimdilik sadece 12 ram var 256gb depolamaya sahip bu telefon en çok fiyatı konuşulacak gibi gözüküyor. Peki en merak edilen bu telefonun özellikleri neler? işte modelin fiyatı ve özellikleri;

POCO F4 GT Artık Üretimde! İşte Özellikleri ve Fiyatı

Çinli telefon teknoloji şirketi POCO nihayet Türkiye kullanıcılarına üretim yapmaya başladı. Şuanda Xiaomi`nin internet sitesinde yer alan bu telefon, fiyatı ile çok fazla konuşulacak durumda. Peki bu model kullanıcılarına nasıl katkı sağlıyor?
Amoled ekran markası ile gelen 6,67 inç büyüklüğe sahip bu model, kullanıcıya FHD+ Çözünürlük ve 120Hz tazeleme oranı veriyor. 480hz dokunma hassasiyeti ile bu özelliği oyuncu kullanıcıların dikkatini çekiyor. Ön kamerası 20 MP  çözünürlüğe sahip bu cihazın parmak izi okuyucu sensörü yerine yan panele monte edildi.
Poco F4 GT 2
Ayrıca cihaz Qualcoom`un Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinde gücünü almaktadır ve LiquidCool 3.0 adı verilen özel bir soğutmaya sahip olup oyunculara güzel bir oyun deneyimi yaşatmakta.
Ülkemizde üretime geçen bu telefon, şimdilik sadece 12 GB RAM ve 256 GB Hafıza ile satışta. Bu özelliklere sahip POCO F4 GT`nin fiyatı tam olarak 16.999 TL.

POCO F4 GT Teknik Özellikleri

  • Ekran: 6.67 inç, FHD+, AMOLED, 120 Hz
  • İşlemci: Qualcoom Snapdragon 8 Gen 1
  • Depolama: 256 GB
  • RAM: 12 GB
  • Batarya: 4700 MAH (120 watt hızlı sarj)
  • İşletim Sistemi: Android 12 (MIUI 13)

Bu makaleyi 1 dakikada okuyabilirsiniz.

Admin

Yıllardır internetle haşır neşir, bir şeyler üretmeyi seven, insanların faydalı bilgiler edinmesini sağlamak amacım. Müzik ve teknolojiyle arası iyi bir zat-ı muhterem. :)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir